Digitala tjänster

Vi på Tre Händer strävar efter att vi tillsammans ska arbeta så effektivt som möjligt och få mer tid över. Oavsett var på digitaliseringsresan du som kund befinner dig, finns det vinster att hämta genom ett digitalt samarbete. Vi är byråpartner till Fortnox som du kan läsa mer om på www.fortnox.se.

För er som inte kommit så lång på digitaliseringsresan är kvittohantering och fakturering bra och lätta första steg att ta.

Kvittohantering

Fota dina kvitton med Fortnox-appen. Med några få knapptryck är underlaget inskickat till bokföringen.

Fakturering

Skapa dina fakturor direkt i Fortnox Fakturering. När fakturan är sparad kommer din redovisningskonsult åt den och får bokföringen av den direkt.

Andra förenklingar att göra med digitala tjänster:

Leverantörsfakturor

Slipp den manuella hanteringen av leverantörsfakturor genom att be dina leverantörer skicka sina fakturor med e-post direkt till ditt företags leverantörsreskontra.

Din redovisningskonsult får en notis om när nya fakturor kommit in till din redovisning och skickar ut dem till dig för attest. Du attesterar fakturan antingen i Fortnox-appen i mobilen eller via en inloggning på datorn. Möjlighet att få informationen på fakturan tolkad direkt finns genom Fortnox tolkningstjänst. Be din redovisningskonsult berätta mer för dig.

Betalning av leverantörsfakturor

Istället för att betala dina leverantörsfakturor manuellt i internetbanken kan vi skapa en koppling mellan er bank och Fortnox. Kopplingen innebär att utbetalningsfiler kan skickas rakt in till banken för ditt godkännande, samt att återrapportering av banktransaktioner automatiskt skickas till din redovisning när betalningen är utförd.

Kassasystem, Webbshop, Arbetsordersystem

Vi erbjuder via Fortnox möjlighet att koppla samman ditt externa system, exempelvis ditt kassasystem, med din redovisning. När du skapar ett dagsavslut i kassasystemet kommer bokföringen direkt in i Fortnox.